Τηλέφωνο: (+30) 2310 773 362 Ημέρες & ώρες επικοινωνίας Δευτέρα - Παρασκευή
8:00 - 16:00
Ωράριο & Τηλέφωνα

Εταιρεία μας


Τα προϊόντα της INGCO και GeHOCK κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά, αξιόπιστα, με κομψό-μοντέρνο σχεδιασμό, εύχρηστα, με τις πιο σύγχρονες και απαραίτητες διεθνής πιστοποιήσεις.


Στόχος της εταιρίας μας είναι η κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου αγοραστή, επαγγελματία και θεωρούμε επιτυχία την απόλυτη ικανοποίηση του.


Πιστεύουμε ότι το έχουμε πετύχει, αφού είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μια ευρεία σειρά προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζεται ακολουθώντας πιστά τα αλματώδη βήματα της τεχνολογίας συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, την εργονομία με το πιο σύγχρονο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.


Παρέχοντας ολοκληρωμένη Τεχνική υποστήριξη με γρήγορο και υπεύθυνο service, ανταλλακτικά και τεχνική καθοδήγηση από το στάδιο της επιλογής μέχρι τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.


Η εταιρεία ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΑΕΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας INGCO και ο εισαγωγέας GeHOCK στην Ελλάδα.


Η ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΑΕΕ ιδρύθηκε το 1981, ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο εργαλείων και βιομηχανικών προϊόντων, καθώς και αποκλειστική διανομή των προϊόντων INGCO, GeHOCK, κα σε όλη την Ελλάδα.


Με την πολύχρονη πείρα μας στην αγορά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη για της ανάπτυξης μας.


Στόχος μας είναι η άμεση και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η οποία δεν σταματά στη πώληση αλλά συνεχίζεται και μετά από αυτή με τη παροχή service εγγύησης και επίλυση τεχνικών προβλημάτων που τυχόν παρουσιαστούν, από το ειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας.


Η επιτυχημένη πορεία μας εγγυάται τη συνέπεια της σε


ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΠΟΙΚΙΛΙΑ - ΤΙΜΕΣ


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΞΙΕΣ!!ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ Ανώνυμος Εταιρεία Εμπορίας Σιδηρικών, Βιομηχανικών & Ηλεκτρικών Εργαλείων

ΑΦΜ 082477474  και  ΓΕΜΗ 59303304000

Νέα Μοναστηρίου 72, TK 563 34, Ελευθέριο Κορδελιό, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 773 362   Ωράριο Δ-Π: 8:00-16:00


Παραγγελίες στο [email protected] και τηλ.: 2310 773 362

Service και ανταλλακτικά στο [email protected] και τηλ.: 2310 546 035